Общинска администрация Ловеч / Република България

Център за услуги
и информация:

068/ 688 381
[email protected]

Община Ловеч

Официален уеб сайт

Многобройни поздравления за рождения ден получи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова

Многобройни поздравления, поздравителни адреси и много цветя получи за своя рожден ден на 10 ноември 2017 г.  кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова.

„Сигурен съм, че жителите на Ловеч ценят високо всеотдайността и професионализма, който влагате ежедневно в своята работа. Нека всяка Ваша инициатива, посветена на развитието и просперитета на града, среща благодарността и подкрепата на хората от този край.“ Това се казва в поздравителния адрес на Димитър Главчев, председател на 44-тото Народно събрание на Република България.

Най-сърдечни поздрави в своя адрес изпрати евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП).

Получени бяха поздравления от заместник министър-председателя Томислав Дончев, както и от министрите Николай Нанков, Боил Банов, Красен Кралев. Също и от Ивелина Василева - председател на Комисия по околно среда и води, от Димитър Лазаров - председател на  Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по закона за електронните съобщения, както и от председателя на Комисията по взаимодействието с неправителствените организации и жалбите на гражданите в Народното събрание Антон Кутев.

Цветя изпрати Областният управител на Област Ловеч Георги Терзийски.

Специален адрес пристигна от изпълнителния директор на „Агенция по заетостта”  Драгомир Николов.

Поздравителни адреси има от кметовете на общините Габрово, Карлово, Видин, други кметове на съседни общини поднесоха поздравленията, като позвъниха на Корнелия Маринова.

Ловчанският митрополит Гавриил бе един от първите, който поднесе поздравленията си по телефон.

Поздравление бе връчено и от Сдружението на кметовете и кметските наместници в община Ловеч.

Кметът Екатерина Долгасова на побратимения с Ловеч град Лотошино, Русия, също изпрати поздравителен адрес.

Мнозина представители на държавните институции в областния град дойдоха лично в кабинета да поздравят кмета на Ловеч. Своите поздравления поднесоха фирми като „Литекс Комерс“ АД, „Спарки Елтос“ АД и „Балкан“ АД,  банки, телекомуникационни компании, колективите на училища и културни институти, танцови състави, както и от Съюза на офицери и сержантите от запаса и резерва.

Още сутринта служителите на Община Ловеч поздравиха лично рожденичката.  През целия ден в кабинета идваха и много граждани и ученици, които държаха лично да поздравят Корнелия  Маринова с празника. Дори и след работния ден поздравленията продължиха да пристигат на личния телефон.

Денят е натоварен с още едно значение, тъй като преди две години точно на 10 ноември 2015 г. кметът Корнелия Маринова встъпи в длъжност.