Общинска администрация Ловеч / Република България

Център за услуги
и информация:

068/ 688 381
[email protected]

Община Ловеч

Официален уеб сайт

Заключителна пресконференция на младежката академия се проведе в Община Ловеч

Заключителна пресконференция на „Младежката академия за демокрация и развитие 2018“ се проведе на 4 декември в Залата на Общински съвет –Ловеч. Младежката академия  се финансира от Община Ловеч съгласно плана за младежки дейности.

На събитието присъства Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, която връчи сертификатите на всичкиje 20 участници в петата поред „Младежка академия за демокрация и развитие“. Преди това тя се заинтересува какви са впечатленията на младежите от посещението на заседание на Общински съвет Ловеч, които от учениците са били в ролата на кмет на общината, какви дискусии са провели по време на академията.

Сдружение „Знание“ винаги може да  разчита на подкрепа от страна на Община Ловеч, заяви кметът Корнелия Маринова.

За ролята и значението на академията като курс по демокрация говори Ралица Попова,  изпълнителен директор на Сдружение „Знание“. Това е петото издание на академията, участват ученици от три ловешки училища - Профилирана природоматематическа гимназия, ПЕГ„Екзарх Йосиф  Първи“ и Професионалната гимназия по механоелектротехника.

След връчването на сертификатите и след общата снимка кметът на Общината покани всички в своя кабинет да се запознаят с работната обстановка.