Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Бардът Милен Тотев отбеляза своя юбилей с концерт

ÐаÑдÑÑ Ðилен ТоÑев оÑбелÑза ÑÐ²Ð¾Ñ Ñбилей Ñ ÐºÐ¾Ð½ÑеÑÑ

Снощи в препълнената зала  на Народно читалище „Наука“ в Ловеч бардът Милен Тотев с голям концерт отбеляза своя юбилей – 60 години.

„Това е един красив юбилей на човек, за който с гордост може да се каже, че е докоснал сърцата на хората, че е част от живота на Ловеч. Това, което творите като изпълнител, позволи песните за войната да останат живи и да се предават от поколение на поколение“, изтъкна в словото си кметът на Общината Корнелия Маринова.

Тя връчи на юбиляра плакет на Община Ловеч  - с най-добри пожелания за бъдеще и благодарност за свършеното досега.

По време на тържествената програма Милен Тотев изпълни три блока от песни – български и руски. Със свои изпълнения се включиха балет „Ралица“, ФФ „Елит“ и други.

Вечерта бе организирана от Областния и общински съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Ловеч, от Военен клуб – Ловеч, с помощта на Ловчанско читалище. Водещ на програмата бе Николай Василев – началник  на Военен клуб –Ловеч.

Като изпълнител с китара, Милен Тотев е известен като неуморен популяризатор на песните на Булат Окуджава. Той е майор от запаса и зам.-председател на УС на Общинския съвет на СОСЗР.

Милен Тотев получи множество поздравителни адреси и подаръци, в това число и от секретаря на Посолството  на Руската федерация Елена Приходко, която е ръководител на отдел “Вътрешна политика и двустранни отношения“.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч