Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Буря в Ловешко затвори пътища и отмени концерт на сръбската група S.А.R.S.

ÐÑÑÑ Ð² ÐовеÑко заÑвоÑи пÑÑиÑа и оÑмени конÑеÑÑ Ð½Ð° ÑÑÑбÑкаÑа гÑÑпа S.Ð.R.S.

 

Силната буря в Ловешко, която се разрази към 20.00 часа в неделя вечер, създаде проблеми по три пътни отсечки. На изхода от село Лисец към Ловеч е паднал стар орех и достъпът е прекъснат. На изхода на село Баховица към Ловеч има паднали клони и движението също е затворено. На изхода на Ловеч към Плевен до бензиностанцията на ШЕЛ пътят е трудно проходим.
На тези участъци веднага са изпратени екипи на ПБЗН и на общинската фирма „ЕКО“ ЕАД  и се работи за отстраняване на препятствията и пускане на движението.
Бурята попречи да се случи и обявения концерт на сръбската група S.А.R.S. Водят се разговори и концертът ще се проведе на по-късна дата в Ловеч с продадените вече билети, така че зрителите трябва да ги пазят. Групата S.А.R.S., които дойдоха с голямо желание да свирят в Ловеч, се извиняват за отложения концерт поради атмосферните условия. Сцената беше прекалено мокра и не позволяваше да си свири. Музикантите обещават да дойдат с още по-голямо желание и да оставят незабравим спомен със своята музика.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч