Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Членовете на КТ „Подкрепа“ се разграничават от твърденията на общински съветник

ЧленовеÑе на ÐТ âÐодкÑепаâ Ñе ÑазгÑаниÑÐ°Ð²Ð°Ñ Ð¾Ñ ÑвÑÑдениÑÑа на обÑинÑки ÑÑвеÑник

Членовете на синдикат КТ „Подкрепа“ при Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ – Ловеч, както и при Художествена галерия – Ловеч, се разграничават от обобщаващите и тенденциозни твърдения на общинската съветничка Доротея Цанкова и не желаят те да бъдат употребени за чужда за тях кауза.

Това става ясно от депозирано писмо на 01.12.2017 г. от двете секции до Петър Цолов, председател на Общински съвет – Ловеч, и до Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч.

Поводът е питане на 15.11.2017 г от Доротея Цанкова, в което се твърди, че в колективите съществува „все по-голямо недоволство“ във връзка с назначението на временно изпълняващите длъжността директори на двете културни институции. От двете синдикални секции обаче не са изпращани жалби или оплаквания от работата на двамата директори, се казва още в писмото.

Документът е подписан за СС на КТ „Подкрепа“ при Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ от Юлияна Петкова и за СС на КТ „Подкрепа“  при Художествена галерия – Ловеч, от Галя Герганова.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч