Общинска администрация Ловеч / Република България
- + A

Център за услуги
и информация:

068/ 688 381
info@lovech.bg

Община Ловеч

Официален уеб сайт

Деца от Ловеч благодарят на лекари чрез свои рисунки

Деца благодарят на лекари за тяхната всеотдайност чрез свои  рисунки. Жестът много зарадва лекарите от МБАЛ "Проф. д-р Параскев Стоянов" АД – Ловеч. На 21 май те приеха творбите на третокласници от ловешкото училище „Св. св. Кирил и Методий”.

Рисунките изразяват детската  благодарност към лекарите от здравното заведение. „Благодарим ви, скъпи лекари!”, „Обичаме ви!”, това написаха децата.

Те са рисували своите рисунки вкъщи и ги изпратиха на медиците чрез своята учителка Елеонора Тодорова. Това е част от инициативата на училището „Научи се да даряваш!”. „Този жест много ни трогна и развълнува и сърдечно благодарим. Пожелаваме им да са здрави”, заяви директорът на болницата д-р Румяна Нановска.

Това не е първият жест на благодарност от страна на деца към ловешките медици. „Преди около година ученици от паралелката по рисуване на СУ „Тодор Кирков” дариха свои картини, които сега красят Детското отделение. Неотдавна пък деца, събрали средства по инициативата „Жълти стотинки” закупиха инфузионна помпа за отделението по неонатология”, припомни д-р Нановска.