Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Децата от Горан участваха във велосъстезание по проект " Ключ арт"

ÐеÑаÑа Ð¾Ñ ÐоÑан ÑÑаÑÑваÑа вÑв велоÑÑÑÑезание по пÑÐ¾ÐµÐºÑ " ÐлÑÑ Ð°ÑÑ"

Децата от село Горан, община Ловеч, в разгара на лятната ваканция имаха незабравимо преживяване, организирано във връзка с изпълнението на дейностите по проект " Ключ арт". Това бе велосъстезание за деца и юноши, което стартира от площада.

Проектът се изпълнява от НЧ " Христо Ботев - 1927 г." и е насочен към смислено запълване на свободното време на децата през летния период, когато те пребивават в семействата на своите баби и дядовци. Финансирането на проектните дейности се осъществява от общински фонд " Култура" при община Ловеч.

Ключът към щастието беше отворен от децата в неделния следобед, когато съвместно със сектор " Пътна полиция" при ОД на МВР - Ловеч, беше организирано състезание с велосипеди. Трасето и организацията на събитието беше осъществено съвместно с Николай Николов - младши автоконтрольор,  който журираше и следеше за правилното изпълнение на елементите и времето на всяко дете.

Наградите бяха много, но на първо място беше излъчен Николай Михайлов, един от най-малките участници, който беше зареден с много хъс и желание за победа.

Дейностите на читалището продължават  и през август, когато ще бъде организирано посещение в Габрово в интерактивния музей на индустрията. Тази дейността е наречена "Ключ към знанието".

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч