Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Деветаки ще посрещне Баба Марта с нов кметски наместник

Деветаки ще посрещне Баба Марта с нов кметски наместник

От 1 март с. Деветаки ще е с нов кметски наместник. На позицията е назначена Диана Василева, която от години живее в селото и познава проблемите на местната общност.

Тя приема поста от досегашния кметски наместник Георги Цонев, който е пенсионер и се отдава на заслужена почивка. Той е дългогодишен служител на Община Ловеч, като е започнал на длъжност гл. специалист през 2005 г., а от 2012 г. досега е кметски наместник на селото.

Кметът на Общината Корнелия Маринова изказа своята благодарност за свършената работа в селото. „Очаквам и от следващия кметски наместник всеотдайност и хъс в работата, за бързо справяне с предизвикателствата. Неминуемо ще възникват и трудни ситуации, но въпреки всичко пожелавам да преобладават хубавите моменти в ежедневието ни“, допълни Маринова.

На срещата в кабинета на кмета присъстваха и Даниела Цанова, секретар на Община Ловеч, както и гл. специалист „Административно обслужване“ Генка Георгиева.

Село Деветаки е разположено на три хълма и е на 3 км от р. Осъм и е част от Деветашко плато. В с. Деветаки има точно 9 чешми. Върховете наоколо са също 9. Ако зависимостта на числата наистина е енергийна, както твърдят някои, то тук енергията е в завидни количества.

 

 

Община Ловеч,

Пресцентър

 

Връзка към http://www.lovech.bg/bg/obshtinsko-radio-lovech
Връзка към http://www.lovech.bg/bg/natsionalna-programa-za-energiyna-efektivnost-na-mnogofamilni-zhilishtni-sgradi
Връзка към http://www.solvit.government.bg
Връзка към https://www.eufunds.bg/index.php/bg/
Връзка към /bg/energiyna-efektivnost-na-mnogofamilni-zhilishtni-sgradi