Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът Корнелия Маринова: Работата с децата в училище е призвание, а не обикновен труд

ÐмеÑÑÑ ÐоÑÐ½ÐµÐ»Ð¸Ñ ÐаÑинова: РабоÑаÑа Ñ Ð´ÐµÑаÑа в ÑÑилиÑе е пÑизвание, а не обикновен ÑÑÑд

„Работата с децата в училище е призвание, а не обикновен труд. Аз винаги ще се чувствам педагог, независимо каква длъжност заемам“. С тези думи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова прие днес специалния плакет и грамота от Регионалния инспекторат по образованието, връчени на тържество от Еленко Начев, началник на Регионален инспекторат по образованието – Ловеч. Мотивите са за високопрофесионална дейност в системата на средното образование, както и за дейността й като депутат и кмет на общината.

Общо 150 изявени директори, учители и ученици от област Ловеч бяха наградени с грамоти на 19.05.2016 година в салона на Ловчанското читалище. Инициативата на  Регионалния инспекторат по образованието бе да събере всички отличили се през тази учебна година на едно място, за да се демонстрира успехите в различните дисциплини. В областта има около 14 000 ученици, за тяхното обучение се грижат около 1200 учители и възпитатели.

В самото начало на тържеството присъстващите бяха поздравени от областния управител Ирина Митева. Двучасовото тържество бе разнообразено с изпълнения на мажоретки, музикални изяви и народни танци, изпълнени от ученици.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч