Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът Корнелия Маринова се срещна с 13 чуждестранни учители

ÐмеÑÑÑ  ÐоÑÐ½ÐµÐ»Ð¸Ñ ÐаÑинова Ñе ÑÑеÑна Ñ 13 ÑÑждеÑÑÑанни ÑÑиÑели

~~Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и заместник-кметът Венцислав Христов посрещнаха днес в приемната в Бароковите къщи 13 чуждестранни учители, които са в Ловеч по програмата „Еразъм+“.  Заедно с тях бе и директорът на ОУ „Проф. Димитър Димов“ – Ловеч, Любомир Христов и негови колеги, които работят по настоящия проект с название „Да бъдеш или не герой“. Това е трети пореден проект на училището.
Участниците са от Белгия, Италия, Полша, Португалия и Турция - партньори, работещи по общ проект по програма „Еразъм +“.
След като се запозна персонално с всеки участник, кметът Корнелия Маринова  ги изненада с индивидуални двуезични сертификати. В документа се отбелязва, че „се връчва на участниците  в проекта „To be or not to be a hero“, които в периода 26 – 29 септември 2016 г. посетиха Ловеч, като част от програмата „Еразъм+“.  Документът е доказателство за добре оползотвореното време, за героите, които сами открихте сред вас и ги популяризирахте. Бъдете герои и бъдещето е ваше!“
Гостите получиха и други подаръци, сред които бе и нова рекламна брошура на Община Ловеч, която се подарява за първи път. Гостите от Португалия и Турция също поднесоха малки подаръци на домакините.
След това цялата група направи едночасова разходка из старинния  квартал „Вароша“, като започна от Покрития мост.
 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч