Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът на Ловеч изпрати поздравителни адреси по повод професионалния празник на МВР

ÐмеÑÑÑ Ð½Ð° ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð¸Ð·Ð¿ÑаÑи поздÑавиÑелни адÑеÑи по повод пÑоÑеÑÐ¸Ð¾Ð½Ð°Ð»Ð½Ð¸Ñ Ð¿Ñазник на ÐÐР

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 5 юли 2022 г. поздравителни адреси до старши комисар Станислав Великов, директор на ОД на МВР,  и до главен инспектор Златин Михайлов, началник РУ на МВР в Ловеч, по повод професионалния празник на МВР.

В поздравлението се сочи, че заплахите и предизвикателствата постоянно да се променят, без да отпада нито едно от традиционните полицейски задължения. Към тях обаче са се добавили много други като бежанската криза и противодействието на киберпрестъпността. През последните две години възникнаха и задълженията по повод мерките поради пандемията.

„Община Ловеч  ще продължава да разчита на сътрудничеството с органите на МВР, така както и Вие може да разчитате на нас. И занапред ще работим за решаване на текущите проблеми. Благодаря Ви за професионализма, за всеотдайността, за вярата и амбицията, за убедеността в каузата на МВР“, се казва в адреса.

Както е известно, на 5 юли 1879 година с указ на княз Александър 1 Батенберг се сформира Министерството на вътрешните дела като част от първото българско правителство. От 1992 година 5 юли е официален празник на МВР.

Община Ловеч, пресцентър

05.07.2022 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч