Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът на Ловеч връчи грамоти на отбора по плажен футбол

ÐмеÑÑÑ Ð½Ð° ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð²ÑÑÑи гÑамоÑи на оÑбоÑа по плажен ÑÑÑбол

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова прие на 31 юли 2018 г. отбора на „Ловеч-2018“, който се класира на трето място в Националния детски турнир по плажен футбол (16 - 18 юли, КК „Шкорпиловци“). Десетте момчета, заедно със своя треньор Веселин Симеонов, разказаха за състезанието и извоюваната награда. Надпреварата бе за деца, родени през 2003, 2004 и 2005 година. В турнира участваха осем отбора от цялата страна, като ловешките деца дебютираха в този спорт.

Две от момчетата, Георги Ангелов и Христо Илиев, се похвалиха, че вече са приети за състезатели в ЦСКА и ще учат в столицата. Децата се интересуваха от възможностите за спорт в новоремонтираните училищни площадки. Повдигнат бе въпросът за опазване на направеното след ремонтите, защото вече има инцидент с посегателство над спортно съорcжение.

Всички от отбора получиха специални грамоти за спортните си постижения, както и филмът „Ловеч - тайната столица“ и книгата „Ехо от Мелта“. От своя страна капитанът на отбора Антонио Тодоров подари на Община Ловеч спечелената купа. Това ще е хубав спомен за общината за Вашето участие, каза кметът. Пожелавам Ви да работите здраво и в бъдеще, за да постигате много успехи в спорта, в училище и живота, добави Корнелия Маринова. Треньорът благодари на общината за предоставената възможност да играят в турнира и обеща догодина отборът пак да участва.

Отборът на „Ловеч-2018“ е в състав:  Максимилян Симеонов, Мерт Дурмуш, Георги Ангелов, Илия Илиев, Антонио Тодоров, Павел Василев, Пресиян Иванов, Христо Илиев, Денис Георгиев и Георги Свиленов. Треньор Веселин Симеонов.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч