Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът на Ловеч връчи награди на победители в рали-кроса край село Баховица

ÐмеÑÑÑ Ð½Ð° ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð²ÑÑÑи нагÑади на победиÑели в Ñали-кÑоÑа кÑай Ñело ÐаÑовиÑа

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи наградите на победителите в една от трите дивизии на завършилия в неделя рали-крос край Баховица за купа „Ловеч“. Кметът беше и на откриването тази сутрин, когато поздрави участниците от цялата страна. Тази година те бяха 25 на брой, между които и една дама. Състезанието премина при голяма дисциплина, организация и високи мерки за безопасност.

Кметът благодари на организаторите (освен Община Ловеч, това са  Българската федерация по автомобилен спорт /БФАС/ и „Влъчков Рейсинг Тийм“ - София) защото въпреки кратките срокове успяха да проведат 34-тото издание на надпреварата.

„Да си водач на МПС е сложна дейност, трябва да го знаят всички, които сядат зад волана. Вие сте пример за това как се шофира бързо – само на подходящото място, където всичко е под контрол. Нека днес тържествуват майсторството и спортният дух!“, каза Корнелия Маринова.

Победители в трите дивизии станаха Иван Живков, Пламен Цветанов и Любослав Бойков  - всички са от „Влъчков Рейсинг Тийм“. (Подробности виж в прикачените файлове.)

Класирането за Купа „Лада“: първи - Любомир Кючуков, втори - Кристина Георгиева, трети - Владимир Тодоров.  Останалите награди връчиха и известният състезател Илия Царски и Александър Дунчев от БФАС.

Кметът на Ловеч поднесе на младата Кристина Георгиева плакет „С най-добри пожелания“ и цветя с пожелания за успешна кариера, тъй като това е едва нейното второ състезание. За дамата имаше и парична награда от Илия Царски, както и за най-възрастния състезател Огнян Каменов. „Бъдете здрави и ви чакаме отново за следващото състезание“, каза на финала кметът Корнелия Маринова.

 

Община Ловеч, пресцентър

11.09.2022 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч