Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с талантливите деца от АРТ – клуб „Гея”

ÐмеÑÑÑ Ð½Ð° ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÐоÑÐ½ÐµÐ»Ð¸Ñ ÐаÑинова Ñе ÑÑеÑна Ñ ÑаланÑливиÑе деÑа Ð¾Ñ ÐРТ â клÑб âÐеÑâ

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна с талантливите деца от АРТ – клуб „Гея” при ЦПЛР – ОДК, гр. Ловеч на 21 декември в залата на Общински съвет. Децата разказаха за своите постижения и награди през изтичащата година. По време на  срещата бяха връчени и нови награди, които са пристигнали от страната и чужбина. В срещата взе участие и заместник-кметът Венцислав Христов. 

В арт клуб „Гея" участват деца от 5 до 17 години от детските градини и училищата на общината. Близо 2000 са вече възпитаниците му за изминалите 22 години, разказа ръководителката Кремена Попова. Завърналият се от Япония Евгени Димитров (9 год.), който бе поканен заедно с родителите си да получи награда, разказа какво го е впечатлило в далечната източна страна.

Елка Петрова, директор на ЦПЛР – ОДК, и Кремена Попова подариха на кмета на Ловеч коледна картичка и детска рисунка. Корнелия Маринова пожела на децата нови успехи, весели коледни и новогодишни празници, както и да получават още много награди, които да разнасят славата на родния град. Всяко дете получи и пакет с лакомства и сувенири, осигурени от Община Ловеч.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч