Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова взе участие в празника на Лясковец

ÐмеÑÑÑ Ð½Ð° ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÐоÑÐ½ÐµÐ»Ð¸Ñ ÐаÑинова взе ÑÑаÑÑие в пÑазника на ÐÑÑковеÑ

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова бе гост на Община Лясковец, област Велико Търново, на Петровден, 29 юни, когато градът отбелязва своя празник.

„Почитайки християнските първовърховни апостоли св. Петър и св. Павел, Вие се ползвате с тяхното покровителство. Няма съмнения, че Ви предстоят нови и  по-големи успехи! Бъдете здрави, бъдете дръзновени и все така сърцати!“, се казва в поздравителния адрес, който Корнелия Маринова връчи на д-р Ивелина Гецова, кмет на Община Лясковец.  Домакините получиха още специален плакет „С най-добри пожелания“ и букет.

Сред гостите на празника в Лясковец бяха още председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, великотърновският кмет и председател на НСОРБ Даниел Панов, народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, кметове и председатели на съвети от другите общини в региона. В програмата на площада се изявиха фолклорни изпълнители,  вечерта завърши с концерт на Маргарита Хранова.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч