Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Над 80 участници идват за Петата работна среща между бизнеса и местната власт, организирана от АБТТА

Ðад 80  ÑÑаÑÑниÑи Ð¸Ð´Ð²Ð°Ñ Ð·Ð° ÐеÑаÑа ÑабоÑна ÑÑеÑа Ð¼ÐµÐ¶Ð´Ñ Ð±Ð¸Ð·Ð½ÐµÑа и меÑÑнаÑа влаÑÑ, оÑганизиÑана Ð¾Ñ ÐÐТТÐ

Над 80 туроператори, представители на фирми, на общини и журналисти ще гостуват в Ловеч за Петата работна среща между бизнеса и местната власт (23-25 октомври), организирана от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) и от Община Ловеч.

Това съобщи на пресконференция на 11 октомври в Община Ловеч заместник-кметът Венцислав Христов, който следи подготовката за посрещането на гостите. Фокусът на срещата е сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие.

Събитието ще започне с пресконференция на Управителния съвет на АБТТА  и кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова в Бароковите къщи от 10.30 часа.

Официалното откриване е от 11.50 часа в хотел „Ловеч“. Програмата е изпълнена с дискусии на тема управление на туристическите дестинации и презентации на различните общини. Съпътстващата програма предлага запознаване с туристическия потенциал на Община Ловеч, като са включени Катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“, Старата градска баня „Дели Хамам“, Музей „Васил Левски“, Ловешка средновековна крепост.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч