Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Най-големият квартал на Ловеч - ж.к. "Младост, отбеляза своя празник

Ðай-големиÑÑ ÐºÐ²Ð°ÑÑал на ÐÐ¾Ð²ÐµÑ - ж.к. "ÐладоÑÑ, оÑбелÑза ÑÐ²Ð¾Ñ Ð¿Ñазник

Най-големият квартал на Ловеч - ж.к. "Младост, отбеляза снощи, 28 септември, своя празник. Много жители се събраха в двора на ОУ "Проф. Димитър Димов", а сред гостите бяха председателят на Общинския съвет Петър Цолов и заместник-кметовете инж. Ивелина Радевска и Венцислав Христов.

„В приоритетите на ръководството на Общината е да търсим възможности за цялостен проект за обновяване на квартала. Затова нека си пожелаем успехи, ползотворни и докрай реализирани идеи! И  понеже сме в “Младост”, нека всички да се чувстваме млади, да взимаме пример от младостта и като нея да сме здрави, усмихнати и доброжелателни!“ Това се казва в поздравителния адрес на кмета на Общината Корнелия Маринова, който беше прочетен от зам.-кмета инж. Ивелина Радевска.

За доброто  настроение се погрижи Общинският духов оркестър.

Кварталът е създаден през 1975 г., в него има 30 блока и живеят около 10 000 човека. Тук се намират три училища и една детска градина. През последните години в квартала са изградени детски площадки,  от 2009 г. има параклис, а в центъра има и покрит пазар.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч