Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Новият катедрален храм е отличен в конкурса "Сграда на годината 2017"

 ÐовиÑÑ ÐºÐ°ÑедÑален ÑÑам е оÑлиÑен в конкÑÑÑа "СгÑада на годинаÑа 2017"

На 10 декември 2017 г, неделя, 24:00 ч., на уебсайта на конкурса приключи гласуването в националния конкурс "Сграда на годината 2017".  Победителят ще бъде обявен на галавечерята и церемонията по награждаване на 14.12. 2017 г.

Церемонията по награждаването е 14 декември 2017 г. Тя ще се излъчи от 15:00 ч. на 16 декември 2017 г. по БНТ1.

В раздела „Паметници на културата“ участват шест обекта от цялата страна. Според предварителна информация от Ловчанския митрополит Гавриил,  нашият катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“ е победител  в категорията.

Националният конкурс „Сграда на годината“ е учреден през 2012 г. и е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата.

Конкурсът “Сграда на годината” се организира от „ГРАДЪТ Медиа Груп“ под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – Камара на строителите в България, Камара на архитектите в България, Съюз на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ1 и “БНТ Свят”.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч