Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Община Ловеч е отличена в категория „Утвърдена културно-историческа дестинация”

ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ðµ оÑлиÑена в каÑегоÑÐ¸Ñ âУÑвÑÑдена кÑлÑÑÑно-иÑÑоÑиÑеÑка деÑÑинаÑиÑâ

Община Ловеч е отличена в категория „Утвърдена културно-историческа дестинация” за 2022 г. от Медийната компания „К и П Адвъртайзинг“, издател на списание „Дестинация България“. Грамотата получи кметът Корнелия Маринова, награждаването стана на 14 юни 2022 г. в Централен военен клуб, София, по време на годишната балканска туристическа среща за обмяна на добри практики. Корнелия Маринова благодари за отличието и подчерта, че туристическият поток през последните години, въпреки пандемията, се увеличава.  

По време на събитието бяха отличени с грамоти и други институции, допринесли за развитието и утвърждаването на туризма в страната ни.

Годишната балканска туристическа среща на списание „Дестинация България“ събра десетки представители на туристическия бранш от цялата страна. В събитието взеха участие зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева, представители от посолствата на съседните ни страни, областният управител на област Смолян, кметове на общини и кметства. Гостите на събитието и наградените получиха и комплимент-подарък от "Магията на българската роза".

Община Ловеч, пресцентър

15.06.2022 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия