Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Община Ловеч направи промени в схемата за Есенния панаир 2022

ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð½Ð°Ð¿Ñави пÑомени в ÑÑемаÑа за ÐÑÐµÐ½Ð½Ð¸Ñ Ð¿Ð°Ð½Ð°Ð¸Ñ 2022

Община Ловеч направи промени в схемата за Есенния панаир 2022, като премества шатрите на майсторите-занаятчии от пл. „Тодор Кирков“ (кв. „Вароша“ ) на бул. „България“ до Старата казарма. Събитието е в периода 09 -11.09.2022 г.( петък – неделя). Преместването е за по-голямо удобство на участниците в панаира. Всички останали схеми остават в сила.

По булевард „България“ и в двора на Бившата казарма са местата за продажба на произведения на художествените занаяти от майстори занаятчии и търговци, занаятчии с демонстрации на художествените занаяти и приложни изкуства, маси за търговия, шатри за цветя, маси за търговия със захарни изделия, маси за търговия с плодове и зеленчуци и шатри с маси за консумация. Подвижни обекти за търговия с храни и обществено хранене ще има в двора на Бившата казарма. Търговците е необходимо да представят регистрация за подвижен обект за търговия с храни по чл. 26 от Закона за храните.

Обектите на „Сдружение на собствениците на атракционни съоръжения в България“ ще бъдат разположени на пл. „Инж. Трифон Трифонов“ до гарата.

Условията и изискванията към участниците в Есенния панаир Ловеч-2022  са публикувани на интернет страницата на Община Ловеч.

За всички схеми и заявление за участие кликни ТУК

https://www.lovech.bg/bg/obyavi-i-saobshteniya/obyavlenie-za-organizirane-na-esenen-panair-lovech-2022-g-novo

Община Ловеч, пресцентър

28 .06.2022 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия