Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Община Ловеч отбелязва Деня на българската община - 12 октомври

ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð¾ÑбелÑзва ÐÐµÐ½Ñ Ð½Ð° бÑлгаÑÑкаÑа обÑина - 12 окÑомвÑи

По повод  12 октомври – Ден на българската община, всички служители в Община Ловеч получиха скромни подаръци и лично послание от кмета Корнелия Маринова. За връчването се погрижиха  заместник-кметовете Даниел Колев, инж. Цветан Георгиев и Венцислав Христов, както и секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова.

В посланието на кмета се казва:

„Пожелавам  Ви много здраве, много сили, смелост, вдъхновение, енергия и топлина в домовете. Така ще сме единни в общата ни дейност в служба на обществото и издигане  престижа на институцията. Така че един ден всеки от нас с гордост да можем да каже:  „Аз работих за Община Ловеч!“

Специално поздравление бе отправено и към гражданите на Ловеч чрез медиите. Текстът му можеше да се прочете от голямата видеостена на сградата на Община Ловеч. В посланието се припомня, че думата „община“ изразява прекрасно идеята за самоуправляваща се общност. „Тя ни подсказва, че заедно можем да постигнем много повече, отколкото ако сме разделени и противопоставени. Това ни задължава да работим още по-усърдно и всеотдайно за целите на местната власт“, се казва в обръщението на кмета Корнелия Маринова.

Поздравителни адреси по повод 12 октомври Община Ловеч изпрати и до всички съседни общини в област Ловеч, както и до много други общини в страната, с които поддържа тесни връзки.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч