Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Община Ловеч с диплом от юбилейния Десети туристически форум във Варна

ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ñ Ð´Ð¸Ð¿Ð»Ð¾Ð¼ Ð¾Ñ ÑÐ±Ð¸Ð»ÐµÐ¹Ð½Ð¸Ñ ÐеÑеÑи ÑÑÑиÑÑиÑеÑки ÑоÑÑм вÑв ÐаÑна

Община Ловеч е отличена с Диплом от юбилейния Десети туристически форум във Варна, който се проведе в периода 27 - 29.09.2017 г. Дипломата е за активно участие в Черноморските туристически форуми. Както вече съобщихме, Община Ловеч заедно с Художествената галерия и РИМ – Ловеч, представи с презентации два обекта - „85 години Къкринско ханче“ и „Художествена галерия - Ловеч – Дарението на Димитър Казаков – Нерон“. Нашите презентации бяха посрещната с голям интерес и направи силно впечатление, заради което бе и отличена.

Форумът се проведе в Двореца на културата и спорта в черноморската столица. Основната тема бе „Местната идентичност и глобалният туризъм”, като участниците във форума  споделиха успешни добри практики относно разработването на туристически продукти въз основа на идентичността на местните общности и успешното предлагане на тези продукти на международния пазар през четирите сезона на годината.

В туристическото изложение взе участие министърът на туризма Николина Ангелкова, както и представители  от Варна, Ловеч, Казанлък, Шумен – общо 12 града. Международното участие е от посланиците на ЮАР, на Португалия и на Виетнам, както и представители на побратимените на Варна градове Харков, Украйна и Да Нанг, Виетнам.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч