Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Общината благодари на спонсорите на Ловеч рок фест 2016

ÐбÑинаÑа благодаÑи на ÑпонÑоÑиÑе на ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ñок ÑеÑÑ 2016

Огромна благодарност за помощта при провеждането на „Ловеч рок фест 2016“ изрази кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова чрез благодарствен адрес до всички спонсори и медийни партньори.

В посланието се казва: “Участието на спонсорите и спомоществователите бе решаващо. Надяваме се, че сте удовлетворени от мащаба и отзвука на събитието, от радостта, с която дарихме хилядите почитатели на рока. Уверяваме Ви, че всички изпълнители останаха изключително доволни от условията в Ловеч. Събитието бе уникално като начин на провеждане, като място и формат и убедително доказа, че има бъдеще. Показахме още, че обединени от една идея можем да работим успешно за възраждането на Ловеч като град с богати и разнообразни културни традиции.“

„Ловеч рок фест 2016“ се проведе на 22 и 23 септември в бившата казарма в центъра на града. Макар че бе организиран в кратки срокове и с ограничени средства, главно от спонсори, той събра хиляди привърженици на хеви метъл рока. Участваха осем банди – две от България, три от Германия, една от Дания и две от Румъния.

Намерението на общинското ръководство е да превърне събитието в традиция и да утвърди бранда  „Ловеч рок фест“ като запазена марка, която привлича гости от цялата страна и чужбина.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч