Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

ОИЦ– Ловеч с бизнес коктейл - заключително събитие от кампания „Успешни ЗАЕДНО“

ÐÐЦâ ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ñ Ð±Ð¸Ð·Ð½ÐµÑ ÐºÐ¾ÐºÑейл - заклÑÑиÑелно ÑÑбиÑие Ð¾Ñ ÐºÐ°Ð¼Ð¿Ð°Ð½Ð¸Ñ âУÑпеÑни ÐÐÐÐÐÐâ

Областен информационен център – Ловеч проведе заключително събитие от общата национална кампания „Успешни ЗАЕДНО“. В ресторант „Панорама“ в Сити Център Ловеч на 9 май се проведе бизнес коктейл. Едновременно беше честван Денят на Европа, а с това и петата годишнина от създаването на мрежата от 28 информационни центъра в страната.

За събитието бяха поканени над 50 представители на производствени предприятия и фирми от Ловешка област, на областна и общински администрации, стопански организации. Имахме за цел на тази среща да съберем фирми, спечелили и управлявали успешно европейски проекти, с опит при подготовката и изпълнението им, с постигнати резултати от усвоявани средства, както и такива с намерения и интерес към проектното финансиране. Подготвихме се в стилна обстановка, с превъзходен кетъринг и леки напитки, с приятна музика и атрактивен модератор да се почувстват всички заслужено празнично.

Но…

Както вече във всички новини бе отразено, един час преди началото на празника ни в Ловеч се изсипа пороен дъжд с градушка. Бизнес коктейлът се състоя, успяха да дойдат част от поканените гости - от града ни, от Троян, Етрополе, Орешак, Луковит. Позволете ни да излезем от рамките на официалното прессъобщение и просто да ви разкажем.

Имахме честта да приветстваме и много благодарим на Кмета на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова, която бе успяла да се придвижи в дъжда от провеждащо се събитие в другия край на града. Благодарим за подкрепящото присъствие на г-н Венцислав Христов, зам.- кмет на Община Ловеч, както и на работещите в Дирекция "Проекти, програми и инвестиции" в Община Ловеч.

За всеки от гостите ни бе приключение да се придвижи до мястото на събитието в бурята, а ние не можехме да прикрием притеснението си къде и какво се случва на всички останали от поканените. Наистина ви разбираме, че в този момент не сте тръгнали и не дойдохте! Щеше да ви хареса при нас много, но по-важното е, че не сте били на път в лошото време. Благодарим и на г-жа Ирина Митева – Областен управител, която впоследствие ни се обади за подкрепа. Ще имаме тепърва още срещи, очаква ни усилена работа. И вярваме, че ще има и успехи, за които да се поздравяваме!

Екипът на ОИЦ-Ловеч представи дейността си и направеното по време на кампанията „Успешни ЗАЕДНО“ и приветства участниците в празника. Разговаряхме с всички и то отново за предстояща работа и нови възможности.

Благодарим на фирмите от региона, които предоставиха своя продукция за предварително обявената томбола! И съжаляваме, че не можахме да си кажем „Наздраве“ в този ден. От „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД –Троян, ни подариха чудна пита с плетеница, в която бе вписано името на ОИЦ-Ловеч. А как я доставиха ли? Преминавайки пеша през реки от дъжд и лед, оставяйки колата си блокирана в спрялото улично движение, без да могат да останат за вечерта. Благодарим на Печатница „Дъга“, гр.Ловеч за осигурените подаръчни материали! По-късно научихме, че в този момент са претърпели щети по производствени машини. Книгите, отпечатани от „Инфовизион“ ЕООД, гр.Ловеч намериха добри читатели. Благодарим и за изключително професионалната организация от страна на г-жа Юлияна Близнакова.

Останалата вкусна храна от коктейла, грижливо опакована от персонала на ресторант „Панорама“, предоставихне още същата вечер на защитеното жилище за юноши и девойки в т.нар. „Лилава къща“.

Не спазихме съвсем сценария от предварително разпратените официални покани. В същия момент и офисът на ОИЦ-Ловеч се пълнеше с вода. Трябваше да отводняваме, чистим, мием, сушим, включваме наново техника и на другия ден. Затова за първи път забавяме съобщението от така проведеното събитие, а към албума ще продължим да добавяме още снимки.

Продължаваме да работим за всички вас и се надяваме да бъдем все по-успешни ЗАЕДНО!

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч