Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Открива се ново заведение за бързо хранене от веригата ресторанти „Хесбургер“ в Ловеч

ÐÑкÑива Ñе ново заведение за бÑÑзо ÑÑанене Ð¾Ñ Ð²ÐµÑигаÑа ÑеÑÑоÑанÑи  âХеÑбÑÑгеÑâ в ÐовеÑ

Откриване на ново заведение за бързо хранене от веригата ресторанти  „Хесбургер“  (HESBURGER) в гр. Ловеч ще има на 17 октомври (вторник). Събитието е от 12.00 часа на улица „Търговска“ 28, където беше бившият ресторант „Ерфурт“.

Заведението е със зали за клиенти 1 и 2, които са разположени на първи приземен етаж. Общата бройка места за посетители е 90 бр. Има и голяма зала с детски играчки и катерушки. Общата бройка работещ персонал е по 6 човека в смяна. Предвидена е достъпна среда за хора в неравностойно положение.

Интериорният проект е правен от известни финлански архитекти. Той отговаря на корпоративния дизайн на „Хесбургер“, според който се изпълняват всички ресторанти на веригата в Европа. Стилът е съвременен, скандинавски. Материалите, използвани в заведението, са изключително подходящи за заведение за хранене с високи изисквания за хигиена - лесни за поддръжка и почистване.

В проекта са използвани предимно материали, които са естествени продукти като тухли, керамика, стъкло. Предвиждат се също така материали, които могат да се използват многократно без да замърсяват околната среда и се рециклират и предимно материали, които могат да се произведат и доставят в района на града.

Асортиментът от  храни включва сандвичи, хамбургери, бургери с готови салати, пилешки хапки с лучени кръгчета, пилешки ленти за тортила, бургери с говеждо и пилешко кюфте, бургери с риба, дюнер с пилешко месо, кебап, свежи салати, домати, краставици, сирене, кетчуп, майонеза, горчица, скара, пържени картофи, тестени изделия с различен пълнеж, като кифла с шоколад, сладолед микс, студени и топли напитки, бира.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч