Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Първият младежки фестивал „Децата на Ловеч заедно срещу дрогата“ се проведе с голям успех в Ловеч

ÐÑÑвиÑÑ Ð¼Ð»Ð°Ð´ÐµÐ¶ÐºÐ¸ ÑеÑÑивал âÐеÑаÑа на ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð·Ð°ÐµÐ´Ð½Ð¾ ÑÑеÑÑ Ð´ÑогаÑÐ°â  Ñе пÑоведе Ñ Ð³Ð¾Ð»Ñм ÑÑÐ¿ÐµÑ Ð² ÐовеÑ

Първият младежки фестивал „Децата на Ловеч заедно срещу дрогата“  се проведе с голям успех на 29 юни в Ловеч. Това е инициатива на Общински ученически съвет към Сдружение „Екомисия 21 век“ , подкрепена  финансово от Община Ловеч.

Два часа и половина в горещата юнска вечер продължи концертът, организиран от ученици предимно от Езикова и Математическа гимназия. С прекрасните си изяви на откритата сцена на площад „Тодор Кирков“ талантите от ловешките училища показаха, че между тях граници в забавленията няма.

Мотото на концерта, насочено към проблема с наркотиците е още един повод да се подскаже на институциите, че младите хора се нуждаят от разбиране, подкрепа и съвременни възможности за оползотворяване на свободното време.

Аплодисментите показаха, че посланията на изпълнителите достигнаха до многолюдната младежка аудитория на площада.

„Идеята с песни да се противопоставим срещу дрогата е един от най-добрите начини да се борим с това социално зло, каза в поздрава си към участниците заместник-кметът на Община Ловеч Цветан Георгиев. „На това зло ние ще противопоставим красотата и хармонията на вашите песни, красотата на вашата младост“!, допълни зам.-кметът.

Фестивалът "Децата на Ловеч заедно срещу Дрогата" се проведе по инициатива на Общински ученически съвет към „Екомисия 21 век“ с финансовата подкрепа на Община Ловеч в лицето на Общински съвет по наркотични вещества, Общинска комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Превантивно-информационен център.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч