Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Питат Общинския кол център в Ловеч най-вече за лекарства и храни за възрастни хора

Повечето въпроси на гражданите към новосъздадения кол център в Община Ловеч по въпроси, произтичащи от коронавируса, са свързани с набавянето на лекарствени и хранителни продукти. Това съобщават работещите там, които вдигат  телефоните с номера 0884 332392 и 068 688 306 от 8.00 до 18.00 часа всеки ден.

Телефонният контактен център дава препоръки и записва телефоните на нуждаещите се. След това предават поръчката на Център за обществена подкрепа (тел. 0876 55 2576). Доброволци придвижват  лекарствата и доставят храна срещу заплащане на стоката, не и на услугата. Обикновено с молби и въпроси се обаждат хора от големите градове, които имат възрастни родители в селата в общината.

Подадени са и няколко сигнала за новопристигнали граждани от Франция и Австрия, които не спазват задължителната карантина. Тези случаи се съобщават и се предават за проверка на органите на МВР.

От службата уточняват, че граждани под карантина, които желаят хранителни продукти, се препращат към РЗИ.

Уважаеми граждани, при необходимост не се колебайте да звъните на телефони  0884 332392 и 068 688 306 от 8 часа до 18 часа всеки ден.

Връзка към http://www.lovech.bg/bg/obshtinsko-radio-lovech
Връзка към http://www.lovech.bg/bg/natsionalna-programa-za-energiyna-efektivnost-na-mnogofamilni-zhilishtni-sgradi
Връзка към http://www.solvit.government.bg
Връзка към https://www.eufunds.bg/index.php/bg/
Връзка към /bg/energiyna-efektivnost-na-mnogofamilni-zhilishtni-sgradi