Общинска администрация Ловеч / Република България
- + A

Център за услуги
и информация:

068/ 688 381
info@lovech.bg

Община Ловеч

Официален уеб сайт

Почистиха с доброволен труд тревни площи в село Пресяка, община Ловеч

С няколко доброволни акции  бе извършено основно почистване на тревни площи и градинки в село Пресяка, община Ловеч. Това съобщи кметският наместник Валентина Цвяткова, която изпрати и снимки. Инициативата за почистването е нейна, на членове на Обществения съвет и на най-добросъвестни жители от селото.

В дните 28.05.2020 год., 05.06.2020 год. и 26.06.2020 год.  бяха окосени и почистени градинката до  чешмата  и трафопоста в горния край на селото. След акцията местността прие съвсем друг изглед и сега радва окото със своя облагороден вид.

Ако всяко село вложи и най-малко усилия за подобна дейност, обстановката ще е много по-приятна, коментират наблюдатели.

Участниците се обръщат с благодарност към групата на БД „Комунални дейности“ при Община Ловеч, която е оказала помощ в почистването. Хубава работа са свършили и добросъвестните жители от Пресяка, които отделиха от своето лично време и с желание и ентусиазъм се включиха в мероприятието. Сред тях са Велислава Христова-обществен съветник, Павел Петров - обществен съветник, Росица Крумова, Красимира Генова, семейство Илия и Валентина Петрови, Милен Красимиров, както и работещите към кметството.