Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Представителите на „Аргогруп" най-добри на турнира по тенис на маса в Ловеч

ÐÑедÑÑавиÑелиÑе на âÐÑгогÑÑп"  най-добÑи на ÑÑÑниÑа по ÑÐµÐ½Ð¸Ñ Ð½Ð° маÑа в ÐовеÑ

Представителите на "Аргогруп" – София се представиха  най-добре на турнира по тенис на маса в Ловеч, който се проведе на 22 и 23 септември в спортната залата на ПЕГ "Екзарх Йосиф Първи". Турнирът е организиран от Община Ловеч и СКТМ „Интер клуб 09“ по случай Независимостта на България – 22 септември.

Участие взеха 13 отбора и над 70 състезатели от цялата страна. След много оспорвани срещи се получиха и следните резултати.

На отборното състезание шампиони станаха "Аргогруп" - София, следвани от "Куците рапани" – Варна, а трети се класираха представителите на ловешкия тим.

В индивидуалната надпревара шампион отново стана представител на "Аргогруп" - Цветан Гелев. Втора се нареди една от майсторките на тениса на маса - Детелина Михайлова от "Бобата" - Враца. Трети остана Станислав Въляров - Бургас, а четвърти - младата надежда на спорта Огнян Тодоров от Русе.

Класиралите се на първите три места получиха медали, а на победителите бяха дадени купи, осигурени от Община Ловеч и връчени от заместник-кмета Венцислав Христов.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч