Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

При голям интерес в Ловеч премина безплатната прожекция на филма „Игра на доверие“. Предстоят „Дни на българското кино на открито“

ÐÑи голÑм инÑеÑÐµÑ Ð² ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð¿Ñемина безплаÑнаÑа пÑожекÑÐ¸Ñ Ð½Ð° Ñилма âÐгÑа на довеÑиеâ. ÐÑедÑÑоÑÑ âÐни на бÑлгаÑÑкоÑо кино на оÑкÑиÑоâ

Стотици жители и гости наблюдаваха безплатната прожекция на българския филм "Игра на доверие" на поредното автокино в Ловеч. Почитателите на седмото изкуство на 10 август изпълниха площада при ЖП гарата  и имаха възможност да се докоснат до вдъхновяващата история на силна жена, която отстоява свободната си воля срещу предизвикателствата на съдбата.  Зрителите, които дойдоха с автомобилите си, можеха да слушат филма на специална честота по радиото, а за правостоящите имаше и външно озвучаване.

От Община Ловеч припомнят, че в три поредни вечери - от 22 до 24 август, на площад „Тодор Кирков“ предстоят безплатни прожекции на още български филми.

На 22 август (вторник) ще бъде показана  романтичната комедия „Завръщане - 2“.

На 23 август е ред на комедията на режисьора Ивайло Пенчев „Като за последно“,  а на 24 август (четвъртък) ловчалии ще могат да гледат приключенската романтика „Опърничавите“.  

И трите прожекции започват в 21 ч.

„Дни на българското кино на открито“ се организират от Община Ловеч за трета поредна година през август и се радват на голям интерес сред жителите и гостите на града.

Община Ловеч, пресцентър

14.08.2023 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител