Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Ръководството на Община Ловеч поздравява лично децата в детските градини

РÑководÑÑвоÑо на ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð¿Ð¾Ð·Ð´ÑавÑва лиÑно деÑаÑа в деÑÑкиÑе гÑадини

В седмицата преди Коледа ръководството на Община Ловеч посещава по график всички детски градини и ясли на територията на общината, включително в селата. Целта е лично да поздравят децата и персонала с настъпващите празници.

Първа в списъка бе ДГ „Първи юни“ с директор Петя Станчева, където на 18 декември гостува кметът  на Ловеч Корнелия Маринова. Коледното тържество бе изпъстрено с песнички, гатанки, игра как се прави снежен човек и много други забавления. Представен бе и обичаят „Коледуване“, както и сурвакане за здраве и благополучие.

Кметът Корнелия Маринова, след като се увери, че децата са слушали през изминаваща година, пожела на всички светли коледни и новогодишни празници. Всяко дете получи пакет лакомства от общината, а всяка група по един календар за новата година. На финала дядо Коледа пристигна като герой от детската пиеса, която децата изгледаха с голям интерес.

В дните до 22 декември в гостуването по детски градини  ще се включат още председателят на Общинския съвет Петър Цолов и тримата заместник-кметове Цветан Георгиев, Венцислав Христов и Даниел Колев.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч