Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Рекламното видео за предстоящия Lovech Rock Fest 2016 вече е в интернет

РекламноÑо видео за пÑедÑÑоÑÑÐ¸Ñ Lovech Rock Fest 2016 веÑе е в инÑеÑнеÑ

Рекламното видео за предстоящия Lovech Rock Fest 2016  на 22 и 23 септември т. г. вече е в интернет. Може да се види на Ютуб на адрес  https://www.youtube.com/watch?v=JZJ5edr4e4k

Клипът е изработен като безвъзмездна помощ за Община Ловеч от кинорежисьора Цветомир Матев в неговото студио The Next Big Step. Днес видеото ще бъде качено и на  facebook.com/Lovech-Rock-Fest, съобщи авторът.

Младият Матев е родом от Ловеч, досега е правил поредица  клипове , най-вече на „Мастило“  („Ела, ела“ , "Прости ми"). Във видеото на „Само аз и ти“  режисьорът улови най-горещите и и спиращи дъха моменти от турнето на „Мастило“. Негови са още клипове на  DIA („Вено Невено“), на LaText  (Shoot me again), изработва и реклами на различни продукти.

Заедно със състудентите  Павел Павлов и Ивайло Коцев, неотдавна  Цветомир създаде кино „Космос“.  Инициативата възстанови кинопрожекциите след близо 15-годишна липса на кино в Ловеч.  С тази идея младите хора се включват успешно във възраждането на културата в люляковия град.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч