Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

РОТАРИ организира турнир по СУДОКУ в Ловеч на 8 октомври

РÐТÐРРоÑганизиÑа ÑÑÑÐ½Ð¸Ñ Ð¿Ð¾ СУÐÐÐУ  в ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð½Ð° 8 окÑомвÑи

За първи път под патронажа на Община Ловеч се провежда турнир по СУДОКУ, като събитието е в събота, 08.10.2016 год., от 10.00 часа в кафе „Блек“ в центъра на града. Състезанието се организира от Ротари клуб.

С оглед на заявилите участие, създаването на възможности за равен старт и удовлетворяване на различните възможности на участниците, ще се организират три състезателни групи в три кръга, след което за всяка състезателна група ще има финален кръг и награждаване.

Първата група  включва деца до 12 години, втората – майсторски клас, третата – всички останали.

Регистрацията на участниците се извършва до 06.10.2016 г. на email: sudokulovech@gmail.com , като в свободна форма се заявяват три имена, възраст и предпочитана състезателна група. На 07.10.2016 год. ще бъдат изпратени инструкции на всеки, който е заявил участие.

РОТАРИ клуб Ловеч от 2009 година насам ежегодно организира провеждането на национален турнир  по СУДОКУ. Той е отворен за участници от всички възрасти.  Обикновено участват специално ученици от училищата в град Ловеч и близките градове, които представляват най-често половината от състезателите. Идеята  е да предоставим възможност на всички, които се интересуват от този вид занимание, да намерят пресечна точка тук и открият нови възможности за развитие. 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч