Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

С концерт на Hellion Stone приключи Есенният панаир в Ловеч

С конÑеÑÑ Ð½Ð° Hellion Stone  пÑиклÑÑи ÐÑенниÑÑ Ð¿Ð°Ð½Ð°Ð¸Ñ Ð² ÐовеÑ

С рок концерта на  Hellion Stone  в Старата казарма в неделя вечерта приключи програмата на Есенния панаир в Ловеч (8 -10 септември).  Hellion Stone  са типична хард рок банда – три китари, барабани и вокал. Безкомпромисен рок на английски език, издигащ здрава звукова стена от мощни солови китарни сола  и вдъхновени барабанни части. Петимата музиканти са Иво Попов, вокал, Стефан Стефанов, китара, Иван Стоянов, китара, Атанас Пангев, бас, Мануел Малешков, ударни, от които двама (Иван и Мануел) са от Ловеч. Музикалната критика  определя групата като  „безценно явление на новата българска рок сцена“. Феновете максимално се радваха на песни като For God's Sake, Run, Vinkelus.

Гостите два пъти благодариха от сцената на вярната публика, на Община Ловеч и лично на кмета Корнелия Маринова за поканата. Концертът бе посетен от Корнелия Маринова и заместник-кмета Венцислав Христов, които се снимаха с изпълнителите.

В събота концерт изнесоха „Керана и космонавтите“, а третата група MD Band бе отложена поради петъчния ден на траур за 22 септември.

Следващите концерти в Ловеч са на 22 септември, петък, по повод Деня на независимостта на България. Групата „Хоризонт“ и представители на местната музикална общност ще имат изява на пл. „Екзарх Йосиф I” от 10:00 ч. Вечерта на същото място ще се състои отложеният концерт на групата MD Band.

Община Ловеч, пресцентър

11.09.2023 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител