Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

S.A.R.S. ще се върнат в Ловеч за ексклузивен и много специален концерт

S.A.R.S.  Ñе Ñе вÑÑÐ½Ð°Ñ Ð² ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð·Ð° екÑклÑзивен и много ÑпеÑиален конÑеÑÑ

Втората вечер на Love CHange Music Festival  2017 (2 и 3 сеп.) приключи по-рано поради разразилата се силна буря над Ловеч. Любимците на родната публика – рок група S.A.R.S. от Сърбия, не успяха да се качат на сцената. Ръководството на Община Ловеч е провело разговори с групата и отложеният концерт ще се състои в Ловеч на нова дата със старите билети или гривни за вход.

В съобщение във Фейсбук организаторите на Love CHange Music Festival  пък съобщиха следното: „Работи се по обявяването на ексклузивен и много специален концерт на S.A.R.S.  в Ловеч, като подробностите ще станат ясни съвсем скоро. Благодарим за разбирането!“  

По-рано в неделя двама от музикантите на S.A.R.S. дадоха интервю за ловешките медии. Те разказаха, че българската публика се отличава с по-горещ темперамент от сръбската и заради това групата винаги се е раздавала докрай в България.

Преди дъжда се представиха македонският диджей DJAIKOVSKI с чаровната вокалистка  Rachel West. Преди тях публиката се наслади на добре подбрани БГ групи. Първи излязоха ловешката група. No Project Band. Последваха Plastic Bo, известната „Шкода“ от Велико Търново, и нашумелите покрай филма „Сляпата Вайша“ Kottarashky & The Rain Dogs.

Целият следобед парка в Бившата казарма беше пълно с младежи и млади семейства. Тази година са тях имаше много екстри – безплатно яздене на кон, работилници за децата, фотосесии, щандове със сувенири и други екстри. Двудневната изява премина при много добра организация и без произшествия.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч