Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Танцовият състав „Магия“ в Ловеч откри обновената си зала

ТанÑовиÑÑ ÑÑÑÑав âÐагиÑâ в ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð¾ÑкÑи обновенаÑа Ñи зала

„Радвам се, че тази вечер виждаме едно от онези чудеса, които ще радват хората. Щастлива съм, че за две години вие изминахте толкова дълг път и съм сигурна, че тази ваша красота ще се множи и ще ни прави още по-горди с вашите постижения“. Така кметът на Ловеч Корнелия Маринова поздрави танцьорите от ансамбъла към Сдружение „Танцьорите“ с ръководител Маргарита Атанасова. Тържеството, което се състоя на 9 септември вечерта, бе по повод  обновената танцова зала „Магия“ . От дълги години  общинското помещение не се използваше  рационално (беше магазин за тапицерии), но сега след ремонта то е превърнато в зала за репетиции.

На тържеството дойдоха още областният управител Ирина Митева, зам.- кметовете инж. Ивелина Радевска и Венцислав Христов, дарители и приятели на ансамбъла. Гост на откриването беше и Валентин Барашки, основател на първия фолклорен ансам6ъл в Ловеч.

Тук тази вечер са всички, които са ни подкрепяли в нашия път, а само един приятел може да ти предложи рамо в труден момент, развълнувано каза Маргарита Атанасова, ръководител на ансамбъла.

Сега танцьорите усилено готвят първия самостоятелен авторски спектакъл, който ще е готов за втория рожден ден на трупата на 27 октомври т.г. в Драматичен театър – Ловеч.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия