Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Традиционният рали-крос Ловеч 2017 край село Баховица е на 8 и 9 юли

ТÑадиÑионниÑÑ Ñали-кÑÐ¾Ñ ÐÐ¾Ð²ÐµÑ 2017 кÑай Ñело ÐаÑовиÑа е на 8 и 9 Ñли

Традиционният рали-крос Ловеч 2017  ще се проведе на трасето край село Баховица, община Ловеч,  на 8 и 9 юли, събота и неделя. Състезанието е трети кръг на Националния шампионат по рали крос.

Техническият преглед ще се проведе на площада пред Община Ловеч от 8.00 часа в събота. Брифингът е в събота от 14.15 часа на мястото на състезанието.

Самото състезание е в неделя, като се провежда за 28-и пореден път.

Тържественото откриване е от 8.30 часа, от 9.00 часа започват втори и трети квалификационен манш. Стартът на финалните серии е от 12.30 часа, а награждаването и закриването е от 14.00 часа.

Досега край Баховица са се състезавали едни от изявените наши пилоти  - Стоян Апостолов, Митко Илиев, Илия Чубриков, Стоян Колев, Павел Жеков, както и ловешките шампиони Цецко Цачев и Ивелин Йончев.

В организационния комитет тази година са включени кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, зам.-кметът  Даниел Колев, общинският съветник Валентина Янкова, старши комисар Милен Маринов, изпълнителният директор на „Еко“ ЕАД Павлин Иванов, Петко Игнатов, управител на “Ловеч пропъртис мениджмънт”, кметът на Баховица  Калин Кръстев и др. Директор на ралито е Ивелин Йончев.

Трасето до футболния стадион край  Баховица е с дължина 1052 метра.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител