Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Цирк „Колозеум“ гостува в Ловеч от 31 август до 3 септември

ЦиÑк âÐолозеÑмâ гоÑÑÑва в ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð¾Ñ 31 авгÑÑÑ Ð´Ð¾ 3 ÑепÑемвÑи

Цирк „Колозеум“ ще гостува в Ловеч от 31 август до 3 септември 2023 г., построен е в двора на Бившата казарма. Начало на спектаклите – в четвъртък, петък и събота от 19:00 ч., в неделя от 11:00 ч.

От цирка обещават разнообразна програма с дресури на камили, коне, понита и още много други животни. Високо под купола ще видите въздушна гимнастика на трапец, както и темпераментно жонгльорство. Най-малката артистка в цирка - Лучия, ще представи гимнастика върху партерен обръч. Максимилиян Колев, седмо поколение цирков артист, ще възроди цирковия номер "прабългарски конни игри".

Много смях и забавни игри ще има в компанията на клоуна Радо. Само под купола на цирк „Колозеум“ ще видите най-бързото и екстремно колело на смъртта, в изпълнение на фамилия Валдемар.

Като за финал ще затаите дъх с най-новия атракцион в програмата. Ще наблюдавате зашеметяващи лупинги и екстремно каране на мотори в глобуса на смъртта. Тази година ще бъде представен още по-рисков и единствен в Европа въртящ се около оста си глобус!

 

Община Ловеч, пресцентър

25.08.2023 г.

 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител