Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

В Ловеч АБТТА връчи награди за най-добра маркетингова туристическа политика

Ð ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÐÐТТРвÑÑÑи нагÑади за най-добÑа маÑкеÑингова ÑÑÑиÑÑиÑеÑка полиÑика

На официална церемония на 24 октомври  вечерта в Ловеч бяха оповестени победителите в Първия национален конкурс «Община с най-добра маркетингова политика 2017» , провеждан в рамките на Петата работна среща между бизнеса и местната власт на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА, 23 -25 октомври).  Категориите бяха три според количеството предлагани легла за туристи.
Победител  в категорията „Голяма община“  стана Община Варна. Дипломата бе връчена от кмета на  Община Ловеч Корнелия  Маринова на представителя на черноморския курорт.
В категорията „Средна община“ победител е Община Пловдив, която се състезаваше срещу Бургас, а наградата връчи Емил Петров от Софийския университет.
В категорията „Малка община“, където участваха и общината-домакин на събитието, както  и Стара Загора,  победител стана Община Габрово.
В първото състезание участваха 7 общини, организаторите очакват много повече догодина.
Събитието се проведе в изискана обстановка с класическа музика и чаша шампанско в Градската художествена галерия в Ловеч в присъствието на всички участници в срещата от цялата страна. 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител