Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

В Ловеч е открит център „Рехахелп“ за физикална и рехабилитационна медицина

Ð ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ðµ оÑкÑÐ¸Ñ ÑенÑÑÑ âРеÑаÑелпâ за Ñизикална и ÑеÑабилиÑаÑионна медиÑина

В Ловеч е открит нов филиал на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация (СБПЛР) „Минерални бани“ – Полски Тръмбеш. Това съобщи  д-р Иван Чернев, който на 27 юли 2023 г. бе приет от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова и разказа за новата придобивка.  Това е шестият такъв филиал в Северна България и от 1 юли вече предлага разнообразни  физиотерапевтични услуги.

„Рехахелп“ е център за физикална и рехабилитационна медицина. Физиотерапевтичните услуги  включват магнитотерапия, ултразвук, йонофореза, интерферема, електростимулация, диадинамик, ултрависоки честотни токове, инхалации, лазер терапия, биоптрон, термотерапия, шокуейв терапия.

Не сме жалели средства, филиалът е оборудван с най-модерните технологии, сподели д-р Чернев, който е управител на СБПЛР „Минерални бани“ – Полски Тръмбеш. Филиалът работи с НЗОК, намира се в Ловеч на  ул. "Търговска" № 21, в Бароковите къщи, точно срещу входа на Покрития мост. Работното му време е от понеделник до петък от 7:30 до 18:00 часа, тел. 0879 222 972.

Община Ловеч, пресцентър

27.07.2023 г.

 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител