Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

В Ловеч наградиха участниците от Националния конкурс “Детство мое - реално и вълшебно" (Обновено)

Ð ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð½Ð°Ð³ÑадиÑа ÑÑаÑÑниÑиÑе Ð¾Ñ ÐаÑÐ¸Ð¾Ð½Ð°Ð»Ð½Ð¸Ñ ÐºÐ¾Ð½ÐºÑÑÑ âÐеÑÑÑво мое - Ñеално и вÑлÑебно" (Ðбновено)

 

В Художествена галерия “Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч на 30 май 2022 г. се състоя изложба и награждаване на участниците от Национален конкурс за детска рисунка, компютърна рисунка и есе на тема “Детство мое - реално и вълшебно“, организирани от Център за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс - гр. Ловеч, Община Ловеч и РУО-Ловеч.

Церемонията бе открита с изпълнение на  детски танцов състав към ЦПЛР - ОДК - гр. Ловеч, с художествен ръководител Цветомира Христова и корепетитор Илиян Димитров

Заместник - кметът  на Община Ловеч Венцислав Христов връчи част от наградите и поздрави  присъстващите. Награди връчиха д-р Димитър Димитров  – директор на дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм“ в Община Ловеч, и Даниел Даков - старши експерт приобщаващо образование  в РУО – Ловеч , в присъствието на директора на ЦПЛР – ОДК инж. Марина Колева.

Водещ бе журналистът Никола Колев.

За доброто настроение на гостите на люляковия град допринесе и изпълнението на флейта на Стела Драгоманска от групата по камерна музика - духови инструменти при ЦПЛР-ОДК- гр. Ловеч, с ръководител Тотко Рогашки.

Виж наградените в прикачен файл.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия