Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

В Ловеч стартира превантивна програма „Ваканция без риск“ 2022 година

Ð ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÑÑаÑÑиÑа пÑеванÑивна пÑогÑама âÐаканÑÐ¸Ñ Ð±ÐµÐ· ÑиÑкâ 2022 година

За осма поредна година Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за борба с наркотичните вещества, съвместно с  Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните/МКБПН/ към Община Ловеч организират за децата от града спортни игри, кинолектории, инициативи от рода „зелено училище“ и други  занимания по Превантивна програма „Ваканция без риск“ като алтернативни форми за запълване на свободното време, с цел превенция на употребата на наркотични вещества.

На 5 юли 2022 г. на площад „Екзарх Йосиф I“ с  весел празник за малки и големи момичета и момчета, както и за родители, екип от ОСНВ, ПИЦ, МКБПН, заедно с доброволци от ПИЦ, стартираха дейностите по Превантивната програма. За приятните емоции и доброто настроение се погрижи D.J. Спиро, който провокира децата и родителите с различни игри, забавления и изненади. Организаторите предоставиха на участниците в събитието много лакомства и различни награди. И отправят пожелания:

„Скъпи деца, дългоочакваната лятна ваканция дойде! Пожелаваме ви много настроение, късмет, нови запознанства и радост във всичко. Нека времето, прекарано през лятото остави у вас приятни спомени. Предстоят ви толкова много интересни неща и най-важното е, че ще имате достатъчно време за всичко, ще се радваме да споделите част от него с нас!“

 Виж план-график за дейностите по Програма „Ваканция без риск“ по дни  и часове в прикачения файл.

 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия