Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Зам.-кметът Цветан Георгиев взе участие в отбелязването на 9 май в Рязан, Русия

Ðам.-кмеÑÑÑ Ð¦Ð²ÐµÑан ÐеоÑгиев взе ÑÑаÑÑие в оÑбелÑзванеÑо на 9 май в РÑзан, РÑÑиÑ

Заместник-кметът на Община Ловеч Цветан Георгиев заедно с общинските съветници Валентина Митева и Венцислав Петрушев, които бяха на визита в Рязан, Русия (8-10 май), поднесоха цветя на паметника на съветско-полското братство по оръжие. Това съобщава официалният сайт на Администрацията на Рязан.

Ловешката делегация взе участие в събитията на Девети май, когато в Русия се отбелязва Деня победата. Българската делегация бе на приятелско посещение по покана на кмета на Рязан Олег Булеков.

По традиция в тези дни в Рязан пристигат делегации от побратимените градове, които  с гражданите участват във възпоменателните събития за отбелязване на годишнината от победата. Заедно с българските гости имаше и делегация от град Остров Мазовецка (Ostrow Mazowiecka), Полша.

Членовете на делегацията участваха в церемония по полагане на венец  на площад  „Победа“ и наблюдаваха парад  заедно с представители на регионалните и градските власти.

Веднага след пристигането в Ловеч ръководителят на делегацията Цветан Георгиев изпрати благодарствен адрес до кмета на Рязан Олег Булеков.

Снимки: admrzn.ru

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч