Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Заради ралито в събота в Ловеч се въвежда временно ограничение на движението

ÐаÑади ÑалиÑо в ÑÑбоÑа в ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ñе вÑвежда вÑеменно огÑаниÑение на движениеÑо

Дамското осмомартенско рали в Ловеч се провежда на 18.03.2023 г., събота, на площад „Инж. Трифон Трифонов“, известен като Гаров площад. Поради това се въвежда временно ограничение на движението, както следва:

За периода от 08:00 ч. до 14:00 ч. на 18.03.2023 г. се затварят изцяло за движение на МПС участъци от улиците: „Хан Крум“ при изхода към площада, „Цачо Шишков“ (от площад „Инж. Трифон Трифонов“ до кръстовището с ул. „Харманска“ и ул. „Полк. Ал. Кусев“), „Амбарица“ при изхода към площада и „Трети март“ (от площад „Инж. Трифон Трифонов“ до кръстовището с ул. „Полк. Ал. Кусев“).

За периода таксиметровите автомобили да ползват като стоянка площта на ул. „Пиротска“, непосредствено под градинката на площад „инж. Трифон Трифонов“ – Ловеч. Движението на автобусите от градския транспорт да се осъществява по ул. „Съйко Съев“, като се обособи двустранно временна автобусна спирка над ЦДГ „Зора“.

Заповедта на кмета е на основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА във връзка с чл. 7 от Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на Община Ловеч.

Община Ловеч, пресцентър

15.03.2023 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч