Общинска администрация Ловеч / Република България

Център за услуги
и информация:

068/ 688 381
info@lovech.bg

Община Ловеч

Официален уеб сайт

Покана за обществено обсъждане

 

ПОКАНА

ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

на предложение за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“

 

Кметът на Община Ловеч

Отправя покана към жителите на общината и заинтересованите страни да вземат участие в общественото обсъждане на предложението за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“.

Дата на провеждане: 8 юли 2019 година (понеделник)

Начален час: 17,15 часа

Място на провеждане: Заседателна зала на Община Ловеч, находяща се на втори етаж в административната сграда, гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 22.

Целта на обсъждането е гражданите на общината и заинтересованите страни да изкажат своите мнения и становища по отношение на предложението за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“.

Очакваме Вашите мнения, становища и предложения до 12.00 часа на 08.07.2019 г. на електронна поща kmet@lovech.bg или чрез деловодството на Община Ловеч, находящо се в Център за услуги и информация на гражданите, гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 22.

Поканата за общественото обсъждане се публикува в интернет страницата на Община Ловеч и е на разположение на гражданите в Центъра за услуги и информация на гражданите, гр. Ловеч, ул. „Търговска“ № 22.

Към настоящата покана предоставяме на Вашето внимание:

Предложение на Кмета на Община Ловеч до Общински съвет – Ловеч за именуване на пешеходен мост над р. Осъм, свързващ пл. „Екзарх Йосиф I“ с ул. „Васил Левски“ с името „Богоявленски мост“.

 

КОРНЕЛИЯ МАРИНОВА

Кмет на Община Ловеч