Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Политика за достъпност

ОБЩИНА ЛОВЕЧ

 

ПОЛИТИКА НА ДОСТЪПНОСТ

 

Стремим се да поддържаме https://www.lovech.bg максимално достъпен за всеки потребител, независимо от потребностите му. Функционалността и съдържанието на портала са създадени изцяло с фокус върху Вашите потребности.  Нашата цел е да Ви предоставим достатъчно ясна, разбираема и полезна информация, независимо от начина по който я възприемате.

За да осигурим удобство и достъп до информацията, която порталът предлага, за всеки наш потребител - използваме практиките, установени според стандартите на World Wide Web Consortium – (W3C) - Web Content Accessibility Guidelines 2.0 (WCAG 2.0).

 

Стандарти

https://www.lovech.bg   е създаден с код съвместим с W3C стандартите за XHTML и CSS. Той се възпроизвежда коректно в наличните към момента интернет браузъри и използването му гарантира съвместимост с нови или подобрени такива. Порталът покрива ниво АА, според стандартите за достъпност (WCAG 2.0).

 

Изключения

Въпреки, че се стремим и да Ви осигурим безпрепятствен достъп до информацията в портала е възможно някога да има затруднения. Връзките към външни интернет страници, които ние не контролираме може да не покриват изцяло стандартите за достъпност.

 

Имате проблем

Ако срещате затруднения докато работите с https://www.lovech.bg или част от съдържанието му не е достъпно за Вас, моля свържете се с нас на адрес  obshtina@lovech.bg. и опишете проблема – това ще ни помогне да направим подобрения.