Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Александра от Ловеч спечели Гранд при на международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022

ÐлекÑандÑа Ð¾Ñ ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÑпеÑели ÐÑанд пÑи на междÑнаÑÐ¾Ð´Ð½Ð¸Ñ ÐºÐ¾Ð½ÐºÑÑÑ Little Miss & Mister Planet 2022

Александра Пеевска (8 г.) от Ловеч спечели престижната международна титла в надпревара с участници от осем държави от цял свят. Темата на конкурса тази година е „Децата за мир“. Александра дефилира в бяла рокля и с бял гълъб, когото пусна в небето символ на чистотата и мира.

В представянето с народни носии Александра спечели приз за най-добър национален костюм. В тура на талантите Алекс изпълни нестандартен танц, комбинация от класически балет и народен танц.

За последния тур - бални рокли, по традиция Алекс се преобрази в истинска принцеса от приказките в бляскала тюркоазена рокля.

Една седмица прекараха децата на морския бряг в подготовка за конкурса: Вечер на нациите, Талант шоу, Модно ревю, Интервю с международното жури и весели игри на плажа с нови приятели.
Кметът на гр. Бургас се срещна с участниците в конкурса и получи от тях сувенири от родните им места.

Александра Пеевска спечели титлата Малка Мис Ловеч и Малка Мис България 2021 год., а през март стана Little Miss Galaxy 2022 на едноименния международен конкурс.

Титлата Little Miss Planet 2022 Grand Prix e най-голямото признание за таланта и сценично представяне на малката принцеса, закономерно постигнато с много труд и подкрепа от родители и преподаватели.

 

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител