Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Кметът на Ловеч участва в пролетен празник на село Къкрина

ÐмеÑÑÑ Ð½Ð° ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÑÑаÑÑва в пÑолеÑен пÑазник на Ñело ÐÑкÑина

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова взе участие в пролетния празник, организиран от кметството в село Къкрина и местното НЧ „Васил Левски 1924 г." На 21 март в сладкарницата на селото се събраха членове на читалището и местни активисти. Те посрещнаха кмета на Ловеч с пролетен букет. От своя страна кметът Корнелия Маринова ги поздрави с настъпването на пролетта и каза: „Желая ви само добри хора да има около вас и те да бъдат ваша опора. Нека пролетта ни донесе повече надежда, повече радост и късмет, да се случват само добри неща през 2023-та“.

Тя почерпи всички присъстващи с вкусна баница, а за разкрасяване на центъра на Къкрина подари четири декоративни дръвчета. Мястото, на което те ще бъдат засадени, беше избрано от местните активисти - пред Къкринското ханче.

„Първа пролет е най-светлият и чакан сезон през година, нека ни донесе надежди, мир и любов“,  изтъкна в поздравлението си кметът на селото Иваничка Станчева. Поздравление имаше и от секретаря на читалището Кунка Нешева. Празникът продължи с рецитиране на подходящи стихотворения за Първа пролет.

Община Ловеч, пресцентър

21.03.2023 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч