Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Млади театрали представят в Ловеч етюди на тема „новото нормално“

Ðлади ÑеаÑÑали пÑедÑÑавÑÑ Ð² ÐÐ¾Ð²ÐµÑ ÐµÑÑди на Ñема âновоÑо ноÑмалноâ

Млади театрали представят в Ловеч етюди на тема „новото нормално“, събитието е на 11 октомври, понеделник, във фоайето на театъра, входът е свободен. Това съобщи директорът на Драматичен театър Ловеч Биляна Петрова. Уъркшопът е в рамките на фестивала "Младите в театъра" 7 -12 октомври 2021 г.

Младите режисьори Мартин Киряков, Надя Панчева и Стефани Христова ще водят театрално ателие на тема „Какво би могло да значи "новото нормално" и "новият световен ред"?"

В опитите с новозавършили студенти от НАТФИЗ и настоящи студенти от НБУ младите режисьори ще изследват времето, в което живеем и противоречивите ситуации, които поражда то. Търсенията на тези парадокси тръгват от малката форма на етюда и ще бъдат представени в една обща артистична акция.  Тя ще може да се наблюдава от публиката веднага след представлението  „Пепеляшка"  (ДТ "Никола Вапцаров", Благоевград), което е от 17.30 часа.

Фестивалът завършва на 12 октомври с „Посещението на старата дама" с режисьор Дамян Тенев (Театър НАТФИЗ) с участие на абсолвентите на проф. Пламен Марков. Началото е от 19 часа.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж