Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Петков проведе работна среща с кметския съвет в Александрово

ÐеÑков пÑоведе ÑабоÑна ÑÑеÑа Ñ ÐºÐ¼ÐµÑÑÐºÐ¸Ñ ÑÑÐ²ÐµÑ Ð² ÐлекÑандÑово

Работна среща проведе днес кметът на Община Ловеч Страцимир Петков с кметския съвет в с. Александрово. Обсъдени бяха подадените за финансиране от държавния бюджет и одобрени проекти за реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа в селото и за изграждане на вътрешна водопроводна мрежа по улиците, където няма, с възстановяване на уличните и тротоарните настилки, както и спечеления от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ проект за подновяване на спортната площадка по програма на Министерството на образованието и науката, случил се със съдействието на общинската администрация.

В срещата се включи и районният мюфтия за Плевен и Ловеч Мурад Бошнак, който отправи предложение за изграждане в селото на малък молитвен дом за мюсюлманите. Кметът Радослав Ганчев и кметският съвет дадоха принципното си съгласие, предстои обсъждане на предложението с местното население.

По-рано през деня кметът Петков поздрави жените от Клуба на инвалида в Александрово с днешния 8 март. Членове на клуба са 74-има александровчани, като преобладаващата част са жени.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч